©  ISOPIX

Steve Bruce officieel weg als trainer van Newcastle, welke ronkende naam volgt hem op?

Newcastle, dat op de voorlaatste plaats staat in de Premier League, heeft afscheid genomen van zijn trainer Steve Bruce. Assistent Graeme Jones, de voormalige T2 van Roberto Martinez, neemt voorlopig de touwtjes in handen bij de club die pas werd overgenomen door een investeringsfonds uit Saoedi-Arabië.

Yanko Beeckman

De afgelopen dagen werden al een aantal ronkende namen als de opvolger van de Engelsman getipt. Onder meer Antonio Conte werd genoemd, maar volgens The Sun heeft de Italiaan geen interesse in de job. Hij zou wachten tot er een plaatsje vrijkomt bij Manchester United.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Roberto Martinez, die de afgelopen weken herhaaldelijk aan Barcelona werd gelinkt, zou interesse genieten vanuit Newcastle, maar volgens onze info is er op dit moment nog niets concreet. Mede omdat nog niet duidelijk is wie technisch directeur van de club zal worden. Ook de namen van Unai Emery en Steve Gerrard passeerden de revue al.

LEES OOK. Wordt slapende reus Newcastle de nieuwe superpower van het mondiale voetbal?