© Yolanda Kuppens

© Yolanda Kuppens

thumbnail:
thumbnail:

Kinderen opvang Tegelrijke maken teletijdmachine

Nieuwerkerken -

In groepsopvang Tegelrijke in Nieuwerkerken maakten de kinderen zopas samen met onthaalouders Berlinda en Ivo een teletijdmachine. Wat ze in de toekomst zagen, verwerkten ze in tekeningen. Die werden tentoongesteld voor hun ouders.

Yolanda Kuppens

Tante Berlinda en Ivo zijn al 27 jaar actief als onthaalouders bij Ferm Kinderopvang en zijn dan ook een begrip in Nieuwerkerken. Samen met de kinderen maakten werkten ze rond het thema 'De toekomstmakers' en maakten ze een teletijdmachine. Er werd een grote raket gebouwd en met blokken maakten ze robots. De kinderen werden naar hun toekomst geflitst: wat wilden ze later graag doen? En ja, er waren er die ook een kinderopvang gingen openen.

De kinderen fantaseerden over hun toekomst en maakten hier tekeningen van. Het geheel werd tentoongesteld aan de ouders, die vergezeld van een hapje en een drankje een kijkje mochten komen nemen. “Onze opvangkinderen zijn onze toekomstmakers”, zeggen Ivo en Berlinda. “Hen zien opgroeien, hen een onvergetelijke en mooie kindertijd geven, dat is onze missie.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio