© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Meisjes boven op hockeyvelden van Hasselt Stix

Hasselt -

Onder het motto ‘een beetje regen houdt ons niet tegen’ zakten woensdagnamiddag zo’n 70 meisjes af naar de velden van Hasselt Stix. De hockeybond organiseerde een #unitedgirlpower event om meisjessport in de kijker te zetten.

Hasselt Stix

De hockeymeisjes van Hockeyclub Genk en van Hasselt Stix nodigden hun vriendinnetjes uit voor een leuke namiddag vol hockey-initiatie. Tom Boon Hockeycamps zorgde voor de nodige toeters en bellen. Ook de trainers van Hasselt Stix werkten graag mee aan dit event en zorgden voor enkele leuke en uitdagende hockeytrainingen. Ondanks het druilerige weer gaven de meisjes het beste van zichzelf. Het werd een mooie kennismaking met deze uitdagende en stoere teamsport die in Limburg erg populair aan het worden is, zowel bij jongens als bij meisjes.

Emma Pirotte van U10girls1 van Hasselt Stix deed extra goed hard haar best en maakte op school reclame voor dit 'girls only event'. "Ik nam maar liefst vijf vriendinnen mee naar United Girl Power", glunderde ze. ‘Ik houd heel erg veel van hockey en ga er altijd voor. Ik wil het, ik kan het en ik doe het! En volgens mijn coach kan je een wedstrijd winnen, maar kan je alleen als team een kampioenschap winnen", besluit Emma enthousiast.

http://www.hasseltstix.be/?oid=815&pid=59473

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer