Get Ready verklapt per ongeluk groot verrassingsconcert in Hasselt

Get Ready viert hun 25ste jubileum met een groot verrassingsconcert in de Trixxo Arena in Hasselt, op I Love the 90’s. Dat was eigenlijk nog een geheim, maar Jimmy en Koen verklappen hun plannen in De Cooke & Verhulst Show.

Op 16 oktober treedt Get Ready op in de Trixxo Arena. “Nee nee, dat is een heel klein, primitief concertje”, probeerden ze hun flater nog goed te maken, maar de verrassing is helaas geen verrassing meer.

“Jaarlijks zorgen we bij I love the 90’s voor stunten en verrassingsmomenten”, bevestigt Kris Bloemen in naam van organisator House of Entertainment. “Dit jaar hebben we twee Vlaamse topartiesten uitgenodigd voor een verrassingsoptreden. Met Get Ready strikken we inderdaad één van de populairste Vlaamse boybands uit de jaren negentig. Ze brengen hun grootste hits, inclusief de bijhorende danspasjes. Onze tweede Vlaamse suprise-artiest is ook een ronkende naam die gaat inslaan als een bom.” Over wie die ‘ronkende naam’ precies is, wil de organisatie voorlopig niets kwijt.

25 jaar Get Ready, moest natuurlijk ook gevierd worden in De Cooke & Verhulst Show. Dat deden ze woensdagavond met hun hit Diep.

I love the 90’s, zaterdag 16 oktober in de Trixxo Arena in Hasselt. Info en tickets: www.ilovethe90s.be

De Cooke & Verhulst show, van maandag tot donderdag, bij Play4 en op GoPlay.be 

Meer over James Cooke