©  BELGA

Waasland-Beveren buigt 0-3 tegen Virton nog om naar 4-3 in knotsgek slot

Waasland-Beveren heeft zondag, op speeldag 7 in de 1B Pro League, een driedubbele achterstand tegen Virton goedgemaakt na een knettergek slot. Tien minuten voor tijd stond het nog 1-3 op de Freethiel, maar het werd nog 4-3.

Bron: BELGA

Virton ging wervelend van start en Ayoub Allach (5. en 19.) nam de 0-1 en 0-2 voor zijn rekening. Valentin Guillaume (20.) deed er een derde treffer bij. Daniel Maderner (25.) milderde namens de thuisploeg. Verdere doelpunten leken nadien uit te blijven, tot het moment waarop Brendan Schoonbaert (81.), Joseph Efford (87.) en Jacob Montes (90.) hun duivels ontbonden.

Waasland-Beveren wordt dankzij de fabelachtige terugkeer tweede in het klassement met twaalf punten, na leider Westerlo (17 op 21). Deinze kan mits winst eerste achtervolger worden op vier eenheden van de Kemphanen, als het de punten thuishoudt tegen RWDM (20u) in de afsluiter van de speeldag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.