©  Anja Blevi

“Ik denk niet dat ik kans maak”, toch is deze fashionista best geklede van de maand

Welke lezeres is de best geklede Limburger van de maand september? Die vraag stelde weekendmagazine Billie in een online poll op hbvl.be. Deze jonge studente had weinig vertrouwen in haar kansen, maar kreeg toch de meeste stemmen achter haar naam. Ze wint een shoppingbon van 200 euro van de stad Hasselt.

An Smets

Onze Billie-redactie spot elke week een knappe outfit in het straatbeeld. Wie van de vier fashionista’s van de maand september de leukste outfit droeg, kon je afgelopen week zelf bepalen via een online poll op hbvl.be. Tatiana Diliberto (23) twijfelde nog of ze wel kandidaat wilde zijn: “Ik denk niet dat ik kans maak”, liet de Maasmechelse studente zich ontvallen. Gelukkig ging ze toch overstag: onze lezers verkozen haar tot knapst geklede Limburgse van de maand september. Ze wint een shoppingbon van 200 euro van de stad Hasselt. Hier lees je alles over haar outfit.

Tatiana Diliberto. 

Tatiana Diliberto. ©  Anja Blevi

Ook vier lezers die afgelopen week hun stem uitbrachten, worden uitgeloot en winnen een shoppingbon. Ze worden per mail gecontacteerd door onze redactie.

Bekijk hier alle outfits uit onze streetstyle-rubriek.

Met dank aan de stad Hasselt.

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

 

Meer over Billie Streetstyle

Niet te missen