Club NXT gaf het goede voorbeeld: groepsleider in de UEFA Youth League na ruime 1-4-zege in Leipzig

De U19-ploeg van Club Brugge heeft dinsdagnamiddag met 1-4 gewonnen op bezoek bij RB Leipzig op de tweede speeldag in groep A van de UEFA Youth League.

Bron: BELGA

Bij de rust gaf het scorebord 1-1 aan. Robin Friedrich opende de score voor de thuisploeg in de 32e minuut. Vier minuten later lukte Lynnt Audoor de gelijkmaker.

Na de pauze scoorde Cisse Sandra (61., 78.) nog twee keer voor de Bruggelingen. Invaller Chemsdine Talbi (90.+4) legde de eindstand vast in de blessuretijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op de eerste speeldag speelde Club NXT 2-2 gelijk tegen Paris Saint-Germain. In de stand wipt blauw-zwart met 4 punten voorlopig naar de leidersplaats, voor Manchester City (3 ptn) en PSG (1). Leipzig is puntenloos laatste. Om 16u staat PSG nog tegenover Manchester City.

De groepswinnaar stoot door naar de achtste finales. De runner-up plaatst zich voor de play-offs, met als inzet een stek bij de laatste 16.

De A-ploeg van Club Brugge won dinsdagavond met 1-2 op bezoek bij RB Leipzig.