©  ISOPIX

Ibrahimovic en Saelemaekers schoppen rel na zege AC Milan, Lazio-coach Sarri met rood naar binnen

Alexis Saelemaekers kreeg het na de 2-0-zege van AC Milan tegen Lazio zondagavond aan de stok met Maurizio Sarri. De Rode Duivel zou een gebaar hebben gemaakt waar de Lazio-coach niet mee kon lachen. Sarri barstte in woede uit en kreeg uiteindelijk een rode kaart.

vva

AC Milan won zondagavond met 2-0 van Lazio, maar op het einde ontstond er plots commotie. Zlatan Ibrahimovic, Alexis Saelemaekers en vooral Maurizio Sarri, die ook een rode kaart kreeg, waren de hoofdrolspelers aan het einde van de match.

Het begon allemaal bij Ibrahimovic. In het slot van de match greep de Zweed zijn tegenstrever Lucas Leiva vast na een ingreep, waarna Lazio-coach Maurizio Sarri uit zijn vel sprong. Hij viseerde Saelemaekers, die volgens de T1 “een gebaar had gemaakt dat niet op zijn plaats was”. Sarri werd prompt met rood van het veld gestuurd.

“Je moet respect tonen”, sneerde hij richting de Rode Duivel. “Saelemaekers”, verduidelijkte hij nadien op de persconferentie, “maakte een gebaar naar mij dat je niet doet bij oudere mensen. Maar alles is opgelost omdat Ibra hem meenam om zich te verontschuldigen. Geen probleem”, bevestigde de Lazio-coach die duidelijk al wat gekalmeerd was.

 

 ©  AP

 

 ©  EPA-EFE

 

 ©  AFP

 

 ©  BELGAIMAGE

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.