Limburg United oefende op de fandag tegen Den Bosch. 

Limburg United oefende op de fandag tegen Den Bosch. ©  Serge Minten

BetFIRST nieuwe titelsponsor BNXT-League

De BNXT League, de kersverse, grensoverschrijdende Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie, presenteert vandaag de allereerste titelsponsor in haar korte historie. betFIRST, een gerenommeerde Belgische aanbieder van online sportweddenschappen en casinospelen, verbindt zich met ingang van het seizoen 2021/22 voor drie seizoenen aan de BNXT League. Daardoor gaat de competitie vanaf heden door het leven als de betFIRST BNXT League.

Patrick Ceulemans

Wim Van de Keere, general manager van de BNXT-League, is trots op dit substantiële partnership. “We zijn met 21 topclubs (tien in België en elf in Nederland) gestart met een ambitieus en innovatief plan, dat zonder de juiste partners niet uitvoerbaar is. betFIRST begrijpt sport, begrijpt marketing, is een grote, gewaardeerde speler in België en in de toekomst hopelijk ook in Nederland. Ze werken in alle geval erg hard aan hun licentie-aanvraag. Daarmee zijn ze dé juiste partij om ons alvast een vliegende start te geven.”

De betFIRST BNXT-League trapt op zaterdag 11 september officieel af met de BNXT Supercup tussen Nederlands kampioen ZZ Leiden en Belgisch kampioen Oostende, georganiseerd in de Maaspoort in Den Bosch. Twee weken later, op vrijdag 24 september, vindt de eerste speeldag van de BetFirst BNXT-League plaats. Limburg United neemt het dan in eigen huis op tegen Antwerp Giants.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.