© Danielle Pannemans

© Danielle Pannemans

© Danielle Pannemans

© Danielle Pannemans

© Danielle Pannemans

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

42 gekleurde haantjes in de kerk van Meeswijk

Maasmechelen -

Naar aanleiding van de feestdag van de patroonheilige Sint-Laurentius werd de kerk van Meeswijk opengesteld voor het bekijken van 42 mooi ingekleurde haantjes. Deze werden gekleurd door de kleutertjes van de kleuterschool in Meeswijk ter gelegenheid van het terugplaatsen van de afgewaaide kerkhaan op de kerktoren.

Danielle Pannemans

Dankzij de ‘openkerkdag’ in Meeswijk kregen naast de meer dan 20 bezoekende kleuters ook hun ouders en grootouders de gelegenheid om te komen kijken naar de mooie werkjes van hun oogappels. Ook kleine broertjes en zusjes waren meegekomen. De schoolgaande kleutertjes waren blij om elkaar te ontmoeten tijdens de schoolvakantie en gaven elkaar dan ook een dikke knuffel bij het weerzien.

Voor een aantal bezoekers was dit een eerste kennismaking met onze kerk, zij waren aangenaam verrast. Ook directie en Juffen kregen lovende woorden voor hun ‘kijkdeelname’ aan het terugplaatsen van de kerkhaan, maar ook voor hun geweldige inzet voor de kleuterschool zelf. De kleine kunstenaars zullen aan dit alles wellicht een mooie herinnering bewaren.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio