© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

STIXoff bereidt jeugd voor op nieuw seizoen

Hasselt -

Zondag 31 augustus kon de vierde editie van het internationaal STIXoff tornooi, na een jaar noodgedwongen pauze, eindelijk doorgaan.

Hasselt Stix

Het STIXoff tornooi is een voorbereidingstornooi voor U14, U16 en U19 jongen- en meisjesteams die het nieuwe seizoen dat in september start, willen voorbereiden. De ploegen spelen een aantal wedstrijden op groot veld en doen daarnaast aan teambuilding met onder andere een behendigheidsparcours, hockeydarts, het nemen van shoot-outs...

Ook dit jaar was het tornooi opnieuw snel uitverkocht. De U14, U16, U19 jongens en meisjesploegen uit België en Nederland van Hockey Club Lokeren, HC Nuth en HC Schiedam, Old Club de Liège, Amicale Anderlecht, HC Genk, Phoenix Hockey Club uit Neerpelt, Dender Hockey uit Ninove en HC Maasmechelen en uiteraard heel wat ploegen van Hasselt Stix zelf gaven het beste van zichzelf. Op het veld streden de teams voor wat ze waard waren, tijdens de shoot-outs was er heel wat sfeer en beleving en naast het veld verbroederden de ploegen.

https://www.hasseltstix.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer