© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Groot sleeptreffen voor modelbouw zweeftoestellen

Landen -

Op zondag 15 augustus organiseerde de Model Aero Club Milord voor de tiende maal haar groot sleeptreffen voor modelbouw zweeftoestellen.

Marc Aerts

De organisatie kon rekenen op een mooie zomerdag. “We konden al snel de eerste piloten verwelkomen om deel te nemen aan dit sleeptreffen. Na aankomst werden de toestellen zorgvuldig klaargemaakt om tegen 10 uur te kunnen starten.”

Al snel konden de meeste piloten toch hier en daar al snel een streepje thermiek vinden om alzo een geruime tijd in de lucht te kunnen blijven. Ondertussen konden de aanwezige piloten even bijpraten met hun collega’s modelbouwpiloten. Tussendoor waren de zweeftoestellen en de trekkers te bewonderen aan de grond maar ook tijdens de vluchten kon je deze prachtexemplaren aanschouwen wanneer ze voorgevlogen werden. De zweeftoestellen met hun trekkers waren trouwens te bewonderen in verschillende modellen en afmetingen en dit telkens tot in de kleinste details afgewerkt. “Na een dagje van zweven kon dat ook ieder piloot en toeschouwer ons terrein met de grootste glimlach verlaten met het motto dat ze er met het volgend sleeptreffen zeker terug zullen bij zijn.”

Wie meer interesse heeft in deze boeiende hobby en zelf eens wil proeven van het modelvliegen kan ieder weekend bij ons terecht op het vliegveld te Wezeren. De clubleden zullen je dan ook graag al je vragen beantwoorden. Meer info over Model Aero Club Milord kan je altijd terugvinden op de website www.MAMW.BE of op de Facebookpagina.

http://www.mamw.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio