©  Terence Patrick

Opnieuw een reünie voor de Friends-cast, deze keer voor het goede doel

Opnieuw een reünie voor “Friends”-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc , Matthew Perry en David Schwimmer. Niet op televisie, wél op de catwalk. Want de vrienden brengen hun eigen kledingcollectie uit. Wie iets op de kop wil tikken, moet snel zijn.

Opvallend nieuwtje van het Friends-front. Na hun reünie, in april, waarin de voormalige cast een hele resem sterren uitnodigde, gaan ze opnieuw samenwerken.

LEES OOK. The one with the celebs and the money: ‘Friends’ was altijd al een goudmijn, reünie moet er een goudbérg van maken (+)

Met Represent brengen ze nu een kledinglijn uit. Daarop staan enkele herkenbare quotes, uitspraken en titels van liedjes uit de populaire sitcom. “Smelly Cat” van Phoebe (Lisa Kudrow) bijvoorbeeld: wie kent het nummer dat ze niet zo toonvast zingt in de serie niet?

 

 ©  HBO max/twitter

Op sociale media showde Jennifer Aniston eerder al de collectie. Haar baseballpet verwijst naar haar eerste breuk met Ross, haar T-shirt eert goeie vriendin Monica uit de sitcom met één van haar typische uitspraken: “I know”

Het volledige assortiment zal de komende negen maanden uitgebracht worden. Elke release zal maar vier weken te koop zijn. Seizoen 1 tot en met 3 kan u nu op de kop tikken via represent.com/friends. Vier tot zes en zeven tot tien worden later uitgebracht. Phoebe, die voor alles en iedereen goed wilde doen in de reeks, zou trots zijn. Een deel van de opbrengst gaat naar Americares.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Een organisatie waar ik van hou”, vertelt Aniston op sociale media. De organisatie biedt psychologische en medische hulp aan aan gemeenschappen en individuen die getroffen zijn door Covid-19.

Meer over Friends