© Irma Vranken

Danscenter Bolero Houthalen verzacht coronaleed met gratis danslessen

Houthalen-Helchteren -

Nu we corona stilaan in de greep krijgen, wordt het tijd om de draad weer op te pikken. Sporten is het perfecte middel om de conditie weer op peil te brengen. Dokters zijn het er roerend over eens dat dansen de sport is die het best geest en lichaam terug in vorm brengen. Daarom heeft dancenter Bolero beslist om gratis danslessen aan te bieden.

Irma Vranken

Danscenter Bolero heeft het plan opgevat om iedereen die er zin in heeft, de kans te geven om te leren dansen. “We gaan dat natuurlijk coronaproof doen. Dat betekent dat we de gangbare regels respecteren van horeca en sport”, klinkt het. “Er staat ontsmettingsgel ter beschikking en natuurlijk zijn de mondkapjes verplicht bij het binnenkomen. De verplaatsingen naar het toilet en naar de toog moeten ook gebeuren met mondkapje. Eens je op je plaats zit, mag het mondkapje af en dansen mag ook zonder mondkapje. De tafels staan zodanig geschikt dat de gezelschappen keurig 1,5 meter uit elkaar zitten.”

“Als je nu inschrijft, via de website, dan ben je in orde om samen met je partner te starten met de eerste les op woensdag 8 september te 20.30 uur. Je krijgt iedere woensdag één uur les tot en met woensdag 20 oktober. En dit alles gratis voor niks. Je leert er de start passen van de quick-step, cha cha, discoboogie, Engelse wals enzovoort.”

Inschrijven kan via www.bolerodanscenter.be , op de homepage druk je op de knop 'inschrijven voor danslessen', vul het formuliertje in, druk op 'verzenden'.

Danscenter Bolero, Kastanjestraat 20, 3530 Houthalen - Bolerodanscenter@gmx.com - 0477/33.10.05

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio