© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

© David Kindt

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Fleur (8) verkoopt strijkparelwerkjes voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren

Zonhoven -

De 8-jarige Fleur is binnenkort jarig. Onlangs vroeg ze aan haar ouders of ze iets voor 'het goede doel voor kinderen' zou mogen doen. Omdat ze vindt dat alle kinderen hun verjaardag op een fijne manier moeten kunnen vieren, zamelt de 8-jarige nu geld in voor vzw 't Kietelt.

David Kindt

Ieder kind is jarig, maar niet allemaal kunnen ze het vieren. Fleur Kindt, die binnenkort 9 jaar wordt, wilde al langer een goed doel voor kinderen steunen. Samen met haar ouders startte ze een zoektocht naar welk goed doel dat kon zijn. Dat was best een hele opdracht, er bestaan immers heel wat hartverwarmende initiatieven. Omdat Fleur binnenkort zelf jarig is, werd haar zoekopdracht verfijnd. Ze vindt het belangrijk dat kinderen die het thuis financieel niet makkelijk hebben wat extra steun krijgen. Ze beseft maar al te goed dat niet ieder gezin 'zomaar' een feestje kan geven voor hun kind.

“Zo kwamen we terecht bij de Limburgse vzw ’t Kietelt”, klinkt het bij het gezin. “Deze organisatie zorgt ervoor dat een kind in armoede ook een leuke verjaardag kan vieren. 't Kietelt stelt voor amper 40 euro een heuse verjaardagsdoos samen met daarin onder andere feestversiering, snoep én natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Deze vzw is actief in heel wat gemeenten en steden, waaronder Zonhoven.”

Strijkparels

Fleur hoopt met haar actie minstens één kind blij te maken. Ze knutselde alvast heel wat leuke cadeaulabeltjes, gemaakt met kleurrijke strijkpareltjes. Een schitterende letter uit het alfabet kost amper 1 euro, een uniek figuurtje 1,50 euro. Voor wie dat wil, maakt Fleur ook iets op maat met de strijkparels. De volledige opbrengst gaat integraal naar vzw 't Kietelt.

Helpen jullie Fleur mee om - minstens - één verjaardagsdoos te kunnen schenken? Bestellen kan via mail kindtenco@gmail.com, de Facebookpagina Kindtenco of op het gsm-nummer 0472/59.71.43 (papa David).

https://www.facebook.com/kindtenco

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio