© Boumediene Belbachir

VIDEO. Anke Buckinx bezoekt de finalisten voor Lekkerste IJsje van Limburg

Welke ijsjeszaak haalt de titel van Lekkerste IJsje van Limburg 2021 binnen? Onze Goesting-jury trok deze week naar de finalisten voor een romige smulronde.

LEES OOK. Zo beoordeelt onze jury de finalisten van Lekkerste IJsje van Limburg 2021

Een vanille-ijsje als ontbijt, én brunch, lunch, vieruurtje, avondeten en slaapmutsje? Een kolfje naar de hand van onze Goesting-jury. Nadat onze lezers begin juli op hun favoriete ijszaak stemden, gingen Anke Buckinx, JOE-presentatrice en HBvL-columniste, en Rudi Smeets, Goesting-journalist en culikenner, langs bij de zes zaakjes die de meeste stemmen binnenhaalden. Aan de jury om hun artisanaal bereide vanille-ijs te proeven en te beoordelen. Ook chef-kok Jo Grootaers van het Tongerse restaurant Altermezzo ging eerder al langs voor een professionele proeverij. Hun beoordeling zal de winnaar bepalen. Zaterdagochtend lees je op hbvl.be en in het magazine Goesting bij Het Belang van Limburg wie zich de trotse maker van het Lekkerste IJsje van Limburg 2021 mag noemen. De winnaar krijgt een geldcheque van 1.000 euro.

LEES OOK. Deze jury gaat op zoek naar lekkerste vanille-ijs van Limburg: “Zo’n roze hoorntje, waarom niet?”

De wedstrijd is een initiatief van Goesting, de gids voor het goeie leven die elke zaterdag verschijnt bij Het Belang van Limburg. (ansm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer