Lamkel Zé weet van geen ophouden: Kameroener dreigt nu ook met Wet van ‘78

Didier Lamkel Zé (24) blijft zich met de minuut onmogelijker maken op de Bosuil, in de hoop (goedkoper) weg te mogen. Dinsdag deelde hij immers een foto uit een chatgesprek op Instagram waarin hij erop alludeerde dat hij zeer binnenkort weleens de Wet van ‘78 zou kunnen toepassen. Op die manier zou hij mits een vergoeding, zijn contract bij Antwerp eenzijdig kunnen verbreken.

Alleen denkt de Kameroener daar best toch nog even over na en informeert hij zich best nog wat, want indien hij de wet toepast, moet hij zijn eigen tweejarig contract afkopen, wat een peperdure operatie zou zijn.

 
 

Lamkel Zé lokt al de hele week controverse uit via Instagram. Maandag toonde hij immers al zijn chatgeschiedenis met Anderlecht-supporters, om aan te geven dat hij graag naar paars-wit zou gaan, maar hij maakte het diezelfde ochtend ook bont in de kleedkamer van Antwerp.

Hij was daar niet welkom – aangezien hij met de beloften traint –, werd na een discussie met de coach buitengezet, maar weigerde en begon weer van alles te bekladden. Het escaleerde even, maar uiteindelijk vertrok hij alsnog. Dinsdag trainde hij gewoon weer met de beloften, waar intussen ook Guy Mbenza vertoeft. De aanvaller mag vertrekken, Seraing probeert zoals eerder aangegeven hem te huren.(dvd, dige)