Formule 1-piloot met Vlaamse roots Lando Norris van peperduur horloge beroofd in chaos bij EK-finale

De EK-finale heeft intussen een wel erg zure nasmaak gekregen voor de Engelsen. Niet alleen waren er de racistische beledigingen voor zwarte spelers, in het Londense stadion Wembley zelf kon de security het niet aan: er waren vechtpartijen en fans die zonder ticket waren binnendrongen. Nu blijkt dat de Britse Formule 1-piloot Lando Norris (21), die dankzij zijn Vlaamse moeder een band heeft met ons land, in die chaos beroofd werd van een horloge van tienduizenden euro’s.

Wim Conings

Het voorval zou zich voorgedaan hebben na de wedstrijd, toen Norris op de terugweg was naar zijn auto. Mogelijk hadden de dieven toen zijn Richard Mille, een luxehorloge dat algauw enkele tienduizenden euro’s kost, gespot.

“Lando werd vastgehouden terwijl een andere dief zijn horloge razendsnel aftrok”, vertelt een getuige aan de Engelse tabloid The Sun. “Hij zag er zeer aangeslagen uit. De security was de hele avond al een nachtmerrie.”

Het nieuws werd intussen bevestigd door een woordvoerder van McLaren, het team van Norris. Die zei dat Norris “erg aangedaan” is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.