©  ISOPIX

Jack Grealish ontkent na kritiek dat hij geen penalty wilde trappen voor Engeland: “Ik zei dat ik er één wilde nemen!”

Engels international Jack Grealish (25) heeft op zijn Twitteraccount ontkend dat hij zijn verantwoordelijkheid opliep in de strafschoppenserie van de EK-finale, die zijn land uiteindelijk verloor van Italië.

Wim Conings

Grealish kreeg achteraf van verschillende analisten de wind van voren na de strafschoppenreeks van de Engelsen, waar jonkies Rashford (23), Sancho (21) en Saka (19) allemaal misten vanop de stip. “Als je Sterling of Grealish bent, kan je het gewoon niet maken om zo’n jonge kerel te laten trappen voor jou, dat gaat gewoon niet”, zei analist Roy Keane op tv. Ook José Mourinho vroeg zich af waarom de ervaren spelers hun verantwoordelijkheid niet namen.

“Ik zei dat ik er één wilde nemen!!!”, bijt Grealish nu van zich af op Twitter. “De coach heeft zoveel juiste beslissingen genomen op dit toernooi en dat deed hij ook vanavond. Maar ik zal niemand van mij laten zeggen dat ik geen penalty wilde nemen terwijl ik net wel gezegd had dat ik er eentje wilde trappen...”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.