© Dirk Kerstens

OPROEP. Heb jij ook een elektrische step?

Hasselt -

Van Sint-Truiden tot Pelt: elektrische steps zijn alomtegenwoordig in heel Limburg. Wij zijn op zoek naar Limburgers die zelf met een elektrische step rijden, of het nu naar het werk of naar het café is.

Elektrische steps zijn al een aantal jaren aan een opmars bezig, vooral in de steden. Maar tegenwoordig zie je ze in heel Limburg opduiken. Ook tijdens de coronacrisis bleef de verkoop stijgen. Mensen kopen bijvoorbeeld een elektrische step om tussendoor een ritje te maken of de tijd te vullen. Of ze rijden er elke dag mee naar het werk. Jonge mensen gaan met de step naar school, oudere mensen hebben er een aangeschaft omdat ze wat minder mobiel zijn.

De redactie is voor een artikel op zoek naar Limburgers die zelf de trotse eigenaar zijn van een elektrische step. Heb jij er zelf ook een? Laat ons dan weten waarom je die hebt gekocht. Waar rij je meestal naartoe? Hoe vaak gebruik je je elektrische step? Combineer je je step soms met een ander vervoersmiddel, bijvoorbeeld de trein? Wat zijn je ervaringen met de step?

 siol

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio