Klaprozen in Sint-Truiden 

Klaprozen in Sint-Truiden 

Groetjes uit Limburg: deel 2. De mooiste zomerfoto’s van onze lezers

Belandt jouw ingezonden zomerfoto op hbvl.be en in weekendmagazine Goesting? Al heel wat lezers bezorgden ons hun knapste Limburgse zomerbeelden. Dit zijn de leukste inzendingen van afgelopen week, geselecteerd door de Goesting-redactie.

Hanne Vandevoorde

LEES OOK. Stuur hier uw mooiste zomerfoto’s in en zie ze schitteren in Goesting

Maak in de maand juni, juli of augustus van dit jaar een prachtige foto in eigen provincie die de schoonheid van Limburg en/of dat heerlijke zomergevoel alle eer aandoet, en stuur ‘m in via bovenstaande link. De allermooiste beelden krijgen elke zaterdag een plek op de backcover van Goesting, en komen in een poll terecht: eentje in juli, en eentje in augustus. Wie de meeste stemmen verzamelt, wint een iPhone 12. Hoe schoon is dat?

Dit zijn onze favorieten van deze week. Je vindt deze beelden ook terug op de backcover van weekendmagazine Goesting op zaterdag 10 juli.

LEES OOK. Groetjes uit Limburg: deel 1. Dit zijn de mooiste zomerfoto’s van onze lezers

Foto ingestuurd door Annick Germeys

Foto ingestuurd door Annick Germeys

“Lunchbreak halfweg onze wandeling op de top van de Oudsberg. Genieten van het prachtige panorama, ook dit is Limburg”, stuurt Annick Germeys uit Hasselt, na een wandeling in de duinengordel in Oudsbergen.

Foto ingestuurd door Marijke Heylen

Foto ingestuurd door Marijke Heylen

“Deze libelle laat zijn vleugels drogen in het zonnetje bij het ochtendgloren.” Marijke Heylen kon het kiekje vastleggen in Oudsbergen.

Foto ingestuurd door Urbain Vrijdaghs

Foto ingestuurd door Urbain Vrijdaghs

Urbain Vrijdaghs uit Heers stuurt deze foto van een prachtig veld vol klaprozen in, “met warme groeten uit Engelmanshoven in Sint-Truiden.”

Foto ingestuurd door Luc Kupers

Foto ingestuurd door Luc Kupers

Luc Kupers geniet van de zonsopgang in Kinrooi tijdens een wandelingetje met de hond.

Meer over Goesting zomerfoto

Niet te missen