Megan, Yana. 

Megan, Yana. ©  sbs

Van ‘Temptation island’ naar OnlyFans: Megan en Yana getuigen in onthullende docureeks

Het socialemediakanaal OnlyFans is sinds de coronacrisis aan een fikse opmars bezig, ook in ons land. Het productiehuis Het Konijn maakt nu voor Streamz een vierdelige docureeks OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid, die dieper ingaat op de Vlaamse leden van het platform.

 

 ©  streamz

OnlyFans is een platform waar artiesten tegen betaling van een maandelijks abonnement exclusieve content kunnen aanbieden aan hun fans. Al staat de site tegenwoordig vooral bekend vanwege de weinig verhullende beelden die er gedeeld worden. In de docureeks richt regisseur en documentairemaker Cheeru Mampaey de camera’s op 10 Vlaamse OnlyFans-content creators. Om zo te weten te komen waarom zij ervoor kiezen zich bloot te geven tegen betaling, wat de gevaren ervan zijn, waar de grenzen liggen en of ze er echt enorme bedragen mee verdienen.

Onder anderen Yana Daems en Megan Desaever (beiden bekend van Temptation island), het koppel Jonie & Aaron en pornoproducente Elise Van Vlaanderen zullen in de docu te zien zijn. Niet alleen de kant van de makers, maar ook die van de fans wordt belicht. De docureeks moet dit najaar op de streamingdienst verschijnen.

 

 ©  Streamz

 (eadp)

Meer over Streamz