De fans zijn Spring duidelijk nog niet vergeten: al na enkel uren was het eerste concert uitverkocht. 

De fans zijn Spring duidelijk nog niet vergeten: al na enkel uren was het eerste concert uitverkocht. ©  VUM

Tweede kans voor wie naast tickets van Spring-concert greep

Eentje is geentje. Zeker niet wanneer dat eentje al na enkele uren uitverkocht is. Spring mag dan al jaren afgelopen zijn, de fans staan duidelijk nog te drummen om opnieuw mee te brullen met de grootste hits. Hun optreden op de Rewind Party van Studio 100 was dinsdag al vrij snel volgeboekt, en dus wordt een tweede concert ingelast.

Wout Desmytere

Nostalgie verkoopt, dat weten ze bij Studio 100 als geen ander. Er was het grootse Throwback thursday-evenement in het Sportpaleis en er waren al K3- en Samsonshows voor een volwassen publiek. Eind dit jaar plant Studio 100 opnieuw een feestje voor de fans van het eerste uur. Op 4 december vindt, opnieuw in het Sportpaleis, de Rewind Party plaats. Dat moet een heuse dj-party voor de originele fans worden.

Hoogtepunt: een optreden van Spring, de band waarmee Jelle Cleymans z’n bekendheid vergaarde. Hij was destijds ook te zien in de gelijknamige televisieserie. Cleymans kondigde het evenement dinsdag zelf aan. Al na enkel uren waren alle tickets uitverkocht en moesten een kleine duizend gegadigden zich op een wachtlijst registreren. Daarom krijgt het feestje meteen een vervolg. Op zondag 5 december vindt een tweede Rewind party plaats.

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Studio 100.