©  Instagram

Davy uit ‘Blind getrouwd’ heeft nieuwe liefde gevonden

De jackpot zat er in Blind getrouwd niet in voor Davy Casteleyn (33): zijn huwelijk met Hanne De Vuyst strandde. Maar buiten het oog van de camera’s heeft hij nu toch de liefde gevonden. Julie heet ze, een juriste die woont in het Gentse. Momenteel is het stel op roadtrip in Zweden, waar ze onder meer kamperen en kanovaren in natuurgebied Glaskogen. 

“We zijn nu inderdaad drie weken in Zweden en daarna staan nog wat reisjes gepland. Ook zij reist heel graag, bij voorkeur avontuurlijk. De perfect match dus. Ze is sportief en ook op het vlak van muziek, mijn grote passie, klopt het plaatje. Bovendien gaat ze geregeld naar festivals en concerten. We tillen elkaar naar een hoger niveau”, zegt hij.

Hoewel de match tussen Davy en Hanne in Blind getrouwd niet ideaal bleek, konden beiden toch op heel wat sympathie rekenen van kijkend Vlaanderen. Vooral Davy, die werkt bij de politie en voorts uitermate sportief is, kreeg naarmate het programma week na week vorderde flink wat liefdesverklaringen binnen.(bpr)

 

 ©  Instagram

Meer over Blind getrouwd