© David Stulens

Kristy Meeuwissen start crowdfundingactie voor dierenasiel Mechelen

Sint-Truiden -

Het dierenasiel van Mechelen kreeg zopas maar liefst 68 hondjes in zijn bezit. Om het asiel te helpen met de kosten, startte de Truiense Kristy Meeuwissen daarom een crowdfundingactie. Heel wat sympathisanten gaven al een financieel duwtje in de rug en Fitnessclub NRG schonk zelfs 32 kilogram aan puppybrokken.

David Stulens

Ook Kristy Meeuwissen uit Sint-Truiden had het krantenartikel van vorige week gelezen waarbij het dierenasiel in Mechelen 68 honden van het ras 'cane corso' opgehaald had bij een fokker die hun zorg niet langer aankon. Voor het asiel zouden het voedsel en de medische zorgen zo hoog oplopen dat ook voor hen de situatie uitzichtloos leek. Kristy besloot daarop een crowdfundingactie op te starten om het asiel én de honden te helpen. Haar oproep werd aanhoord door vele sympathisanten, maar er kwamen ook donaties van Fitnessclub NRG uit Sint-Truiden (foto). Zij doneerden 32 kilogram puppybrokken en verschillende hondenkoekjes en snacks.

“De koffer van mijn wagen steekt al helemaal vol”, zegt de goedlachse Kristy “En ik blijf maar ophalen! Wat fijn dat iedereen zo spontaan meedoet. Zelf heb ik ook een cane corso. Hij is al mijn tweede geadopteerde 'cane' en ik draag het ras een warm hart toe. Niet alleen de fitnessclub NRG ging spontaan in op mijn vraag, ook enkele finalisten van de missverkiezing Miss De Luxe droegen een steentje bij. Zo kunnen we de honden en het asiel met z'n allen toch een beetje helpen.”

Op de foto de schenkers van NRG-Fitness met van links naar rechts: Kevin, Noortje en Kenzo.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio