U verkoos deze fashionista tot best geklede Limburger van de maand

Wie was volgens u de best geklede Limburger in de ‘streetstyle’-rubriek van weekendmagazine Billie in de maand mei? Deze fashionista kreeg de meeste stemmen van onze lezers, en gaat aan de haal met een shoppingbon van 200 euro van de stad Hasselt.

An Smets
 

 ©  Anja Blevi

Onze Billie-redactie spot elke week een knappe outfit in het straatbeeld. Wie van hen nu de leukste outfit droeg, kon u zelf bepalen in een online poll. Hippe mama van vier Ine Van Overloop (42) uit Hamont kaapte samen met haar bende kids – Lukas (14), Oskar (12), Viktor (12) en Sofia (9) – de hoofdprijs weg: ze kreeg bijna zestig procent van alle stemmen voor haar knap geklede gezin en krijgt een shoppingbon van 200 euro cadeau, te besteden in Hasselt.

“Wat fijn! Ik ben verrast”, reageert Ine. “Ik ga er een gezellig shoppingdagje van maken: eens heerlijk in m’n eentje. Al ga ik wel iets voor de kinderen moeten meebrengen: ze hebben namelijk ook voor mij gestemd.” (lacht)

Waar shopt Ine, en hoe verdeelt ze het shoppingbudget over haar kinderen en zichzelf? Lees hier alles over haar outfit en stijl.

Ook vier lezers die afgelopen week hun stem uitbrachten, worden uitgeloot en ontvangen een shoppingbon. Ze worden per mail gecontacteerd door onze redactie.

Bekijk hier alle outfits uit onze streetstyle-rubriek.

Met dank aan de stad Hasselt.

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

 

Meer over Billie Streetstyle

Niet te missen