© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

GBS De Driesprong viert coronaproof schoolfeest

Riemst -

Op zondag 30 mei vond in GBS De Driesprong een coronaproof schoolfeest plaats. En dat kon dit jaar wel heel letterlijk genomen worden: de kinderen vierden gewoon feest op school. Dit jaar zonder hun ouders, maar zeker zo leuk.

Miet Debay

Op 26, 27 en 28 mei stonden zowel bij de kleuters als bij de leerlingen van de lagere school van GBS De Driesprong uit Genoelselderen en Millen de creadagen op het programma. Tijdens deze creatieve dagen namen de leerlingen via een doorschuifsysteem deel aan verschillende workshops: media, dans, knutselen...

Op zondag 30 mei vond dan het schoolfeest plaats en dat werd dit jaar wel heel letterlijk genomen: een feest op school. De kinderen kregen de kans om aan elkaar te tonen wat ze tijdens deze creadagen geleerd hadden. De zon was de hele dag van de partij en omdat de leerlingen zo goed hun best gedaan hadden, werden ze getrakteerd op een lekker ijsje van ijsjesman Ronny.

Uiteraard verliep alles coronaproof en werden de klas-/schoolbubbels gerespecteerd. Voor één keertje waren de ouders niet welkom op het schoolfeest, maar zij kregen een uitgebreid verslag via de Facebookpagina. De kinderen vonden hun feest op school alvast supertof en hopelijk hebben de ouders wat kunnen genieten van de extra uurtjes rust thuis.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio