©  Frank Molnar

Frank Molnar verwelkomt eerste kindje

Frank Molnar (47), vooral bekend uit de allereerste Big Brother, is donderdag voor de eerste keer vader geworden. De Breeënaar die al een tijdje met vriendin Melissa Calle (31) in de States woont, gaf zijn dochter ineens een zeer Amerikaans klinkende naam mee: Shay.

LEES OOK. 19 jaar na ‘Big Brother’ blij in Las Vegas: “Belgen klagen altijd”

“We zijn zo blij en dankbaar dat we ze eindelijk in onze armen kunnen houden.” De 47-jarige Molnar trok twee jaar geleden met zijn 31-jarige vrouw Marissa Galle naar Amerika. “The American dream, zo kan ik onze fantastische jaren in de USA alleen maar omschrijven”, laat hij weten. “Gisteren om 5u50 is onze Amerikaanse dochter Shay Molnar geboren. Ik beloof plechtig dat ik de coolste daddy ooit ga worden. Ohja voor iedereen die nu denkt of hoopt dat ik serieuzer en volwassen ga worden... Guess again?” Molnar deed mee aan de allereerste editie van Big Brother en verwierf zo nationale bekendheid. Later presenteerde hij op JIMtv en TMF. Hij heeft nu een productiehuis, Marissa is onder meer social media manager.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (ldb, nba)

Meer over Big brother