Smeren, zuigen of koelen: deze producten beloven een gladdere huid

Cellulitis helemaal glad trekken zal niet lukken, maar op zijn minst hydrateer je met deze producten je huid en zorgen de tools (hopelijk) voor wat ontspanning.

tekst Franciska Bosmans
LEES OOK:

Vacuümmassage

Een massage met deze siliconen cup moet de kneedroltechniek van professionele anti-cellulitebehandelingen nabootsen. Je moet wel weten wat je doet: risico op blauwe plekken en huidirritatie.

Pacman Silicone Massagetool van Cellu-Cup, 18,95 euro

Romige balsem

Druivenpitolie en karitéboter voeden, irisextract moet de huid van armen, buste, buik en benen zichtbaar verstevigen. De romige textuur voelt niet vet aan.

Vinosculpt Lift & Firm Lichaamsbalsem van Caudalie, 29,90 euro

Multitasker

Deze gel belooft de bloedsomloop en collageenproductie te boosten en de afvoer van vetten te stimuleren voor een gladdere, stevigere huid en slankere dijen.

SlimSculpt 3 in 1 Melting Gel van Methode Jeanne Piaubert, 46,50 euro

Tegen slap vel

De slappere huid van je kaaklijn, bovenarmen, dijen of billen stoort je? Deze crème belooft haar te verstevigen en je cellulitis minder te doen opvallen.

Body EssentiA Tri-Complex Contouring Cream van Environ, 45 euro

Anti-vetopslag

Deze gel-in-olie smeert vlot uit, voelt fris aan en moet de vetverbranding boosten en de vetopslag inperken dankzij onder meer cafeïne, roze peper en mandarijnextract.

Le Sculpteur Intensive Contouring Care van Sisley, 177 euro

Beetje koud

Deze gel met cafeïne, menthol en extracten van roze peper en ananas is geïnspireerd op cryotherapie: ze koelt de huid 1,3°C af, wat de bloedsomloop moet boosten.

Anti-Cellulite Cryo Gel van Collistar, 56,50 euro

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Niet te missen