©  ISOPIX

Naomi Campbell is op haar vijftigste bevallen

Naomi Campbell heeft dinsdag op Instagram een foto gedeeld van haar pasgeboren baby. Het 50-jarige topmodel schreef bij de foto van de babyvoetjes in haar hand dat een “klein zegen haar gekozen heeft als moeder”.

Laurence Torck

“Ik ben zo vereerd om deze ziel in mijn leven te hebben. Er bestaan geen woorden die de levenslange band die ik nu met jou deel, kunnen beschrijven. Er is geen grotere liefde”, schreef het topmodel op Instagram. Campbell tagde haar moeder Valerie Morris Campbell, maar gaf verder geen informatie.

In 2017 gaf Noami Campbell al aan dat ze met de gedachte speelde om moeder te worden, over haar leeftijd piekerde ze toen ook niet. Ze gaf aan heel de tijd te denken aan het moederschap. “Met de wetenschap van vandaag denk ik dat ik het kan doen wanneer ik het wil. We zullen wel zien wat er gebeurt”, zei ze toen aan Evening Standard. In 2019 zei ze echter dat ze er toch nog niet klaar voor was. Nu leek het dus wel het juiste moment te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.