© TikTok -amandajosefinaa

De ‘geheime’ functie van je vaatwasser: zo krijg je wijn- en champagneglazen er wel in

Na een feestje blijf je vaak met een kater en een berg vuile vaat zitten. Maar wanneer je de hele zwik in de vaatwasser wil zwieren, werken wijn - en champagneglazen meestal tegen. Wat velen niet weten - zoals de Finse vrouw in bovenstaande video - is dat sommige makers van die machines daar rekening mee hebben gehouden door een ‘geheime’ functie in te bouwen. Amanda Josefina sprong dan ook meteen uit bed om dat ‘geheim’ zelf uit te testen.

De video waarin Amanda ontdekt dat je de bovenste lade van de vaatwas hoger of lager kunt zetten met een simpele beweging, werd al miljoenen keren bekeken op TikTok. Heel wat mensen reageerden dat hun wereld plots op z’n kop stond door de onthulling. Maar niet iedereen was onder de indruk. “Er leest duidelijk niemand de handleiding”, reageerde iemand die blijkbaar al op de hoogte is van het ‘geheim’. Anderen zagen nog een ander probleem: “Nu passen mijn borden niet meer onderaan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Nooit meer tomatensausvlekken: vrouw deelt trucje om ieder plastic potje proper te krijgen

Vrouw toont handig trucje om dekbedovertrek te verversen wanneer je alleen bent

Vrouw deelt handig trucje om antiaanbaklaag van pannen in een handomdraai te herstellen

(pjv)

Meer over Kitchen Hacks