Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

HERBELEEF. Bekerwinnaar Sezoens Bocholt behoudt maximum van de punten na winst tegen Pelt

Kersvers bekerwinnaar Bocholt heeft er zijn voorronde voor het Belgisch kampioenschap opzitten. Vier wedstrijden en evenveel overwinningen leveren Achilles uiteraard groepswinst op. In de kruisfinales neemt Bocholt het op tegen Tongeren.

Ivo Kwanten

Het eerste duel tussen Bocholt en Pelt dit seizoen eindigde op een zege voor Bocholt met één doelpunt verschil. In de tweede confrontatie kon Sporting nauwelijks repliek bieden. Pelt werd vanaf minuut één met de rug tegen de muur gedrukt. Bocholt was sterker in de duels, miste niet of nauwelijks bij de afwerking en de 20-11-score aan de rust sprak boekdelen. De bezoekers konden de opbouwrij van Bocholt vrij goed in toom houden maar hadden op de cirkel nauwelijks oog voor Claessens, die zes keer kon scoren.

In de tweede helft kwamen niet minder dan acht spelers bij Bocholt, dat vlotjes doorwisselde, tot scoren. Bij Sporting viel Robbe Spooren sterk in maar zijn drie treffers konden de 35-28-nederlaag niet verhinderen.

Aangeboden door onze partners