©  Isopix

Jennifer Lopez deelt foto met haar mama en dochter

De Amerikaanse popster Jennifer Lopez (51) heeft een bijzondere familiefoto gedeeld. Daarop staat ze tussen haar dochter Emme (13) en mama Guadalupe (75). Het kiekje dient om JLoBeauty, het beautymerk van de ster, te promoten en la mama te vieren.

Hanne Vandenweghe

Mama glows best. Op schoonheid staat geen houdbaarheidsdatum”, schrijft Jennifer Lopez bij de foto, waarop zij, haar dochter en mama vanaf hun zijkant zijn gefotografeerd. De dames zijn allemaal in gebroken wit gekleed en staan op een rijtje. De jongste van het driegeslacht staat vooraan, dan komt Jennifer Lopez zelf. Haar mama, die op de foto het grootst lijkt, sluit het rijtje af.

Lopez, die recent haar verloving zag stranden met ex-honkbalspeler Alexander ‘A-Rod’ Rodriguez , lanceerde in januari van dit jaar haar eigen beautylijn. Onder meer vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen, zeep, gels, lotions, serums en maskers maken deel uit van het gamma.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Niet te missen