©  Jeroen Hanselaer

Zwangere topsommelier Sepideh opgenomen in ziekenhuis, opening zaak uitgesteld

Antwerps topsommelier Sepideh Sedaghatnia is opgenomen in het ziekenhuis na complicaties met haar zwangerschap. Dat laat ze zelf weten op Instagram. De langverwachte heropening van haar zaak DIVIN by Sepi, normaal op 8 mei, wordt uitgesteld.

Eind januari kondigde Sepideh Sedaghatnia haar zwangerschap aan. De sommelier verwacht haar eerste kindje in juli, maar er zijn complicaties opgetreden.   

“De voorbije weken zijn niet gemakkelijk geweest en er komt precies geen einde aan. Door complicaties met mijn zwangerschap ben ik in het ziekenhuis opgenomen en moeten we helaas meedelen dat de heropening op 8 mei voor Divin uitgesteld zal worden”, zo laat Sepideh weten op haar Instagramaccount.

“We keken er enorm naar uit om iedereen terug te mogen verwelkomen op ons zonnig terras, maar uitstel is zeker en vast geen afstel! We houden jullie nauw op de hoogte van zodra we een beter zicht hebben op een nieuwe openingsdatum. Bedankt voor jullie begrip.”

Sepideh Sedaghatnia runt op het Antwerpse Zuid de wijn- en gastrobar DIVIN by Sepi. Ervoor was ze aan de slag als sommelier van ’t Zilte. In 2014 werd ze uitgeroepen tot sommelier van het jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners