© Archiefbeelden

Miguel Wiels neemt afscheid van K3

Miguel Wiels neemt afscheid van K3. Dat kondigt hij zelf aan op Instagram. “Na 248 liedjes en 22 albums neem ik enorm dankbaar en vol trots afscheid van een fantastische periode in mijn leven. Dankjewel aan alle 7 K3-tjes! Dankjewel Alain en Peter! Dankjewel William! Dankjewel Studio 100 ! En dankjewel publiek, voor een fantastische ride die 23 jaar duurde.”

jvh

“Hey Mickey, niets dan mooie herinneringen aan onze tijd in de studio en op het podium! Nu heb je misschien tijd om eens met het gezinnetje naar Zuid-Afrika te komen? Altijd welkom!”, reageerde Kathleen Aerts, één van de originele K3-leden alvast.

En ook bij Studio 100 neemt op sociale media afscheid van Wiels. “Bedankt voor 23 fantastische jaren!”, klinkt het. “We willen Miguel graag bedanken voor de onvergetelijke jaren die we samen hebben beleefd en wensen hem veel succes bij alles wat hij onderneemt”, aldus Gert Verhulst. Die wel meteen naar de toekomst kijkt: “Alain Vande Putte, Peter Gillis en ik hebben alvast enorm veel zin om samen te werken aan nieuwe K3-muziek.”

Wiels (48) componeerde sinds 1998 de liedjes van K3. Hij was ook één van de juryleden in ‘K2 zoekt K3’ (2009) en ‘K3 zoekt K3’ (2015), de televisieprogramma’s waarin Studio 100 op zoek ging naar nieuwe leden voor de groep.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.