Aangeboden door Kärcher

Zo maakt Gunther Levi sneller schoon

Kijk jij ook op tegen schoonmaken? Met de juiste tools is daar geen reden voor. Dat ontdekte ook Gunther Levi, zoals je in bovenstaande video ziet.

Ten huize Gunther Levi komt er een keer per week een poetsvrouw over de vloer. “Maar dat is natuurlijk niet voldoende, zeker als je thuis kinderen hebt”, zegt de acteur. “Dus doe ik ook mijn deel van het dagelijkse schoonmaakwerk, afwisselend met mijn vrouw.”

Stofzuigen doet Gunther met plezier elke dag. Maar schoonmaken met nat, daar ziet hij tegen op. Tot hij de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless ontdekte. “Met dat toestel is dweilen even makkelijk als de stofzuiger nemen. Ik heb het al vaak gebruikt en het gaat echt supervlot.”

In de video wint Gunther de wedstrijd, maar is het resultaat even goed als wanneer je eerst stofzuigt en dan dweilt? “Zeker weten. De Floor Cleaner maakt alles goed schoon zonder strepen. Ik klink nu misschien als een reclamespot, maar het is echt zo,” zegt Gunther.

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless stofzuigt en dweilt in één beweging, op een heel eenvoudige en natuurlijke manier. Dankzij de ingebouwde watertank moet je geen emmers vullen en ronddragen. Bovendien gebruikt hij exact de hoeveelheid water en schoonmaakmiddel die nodig is om alles te reinigen.