© Sg Psol

© Sg Psol

thumbnail:
thumbnail:

Handelsschool Hasselt meets Emms Waffle en Emms 2 GO

Hasselt -

Ondernemen, dat is de handen uit de mouwen steken! Een project op poten zetten! De leerlingen van de Handelsschool 2B Economie en Organisatie gingen op ontdekkingstocht om te leren hoe ze zo’n project tot een succes maken.

Sg Psol

Met gerichte vragen moesten de leerlingen ontdekken wie die onbekende gastspreker was en welke droom hij verwezenlijkte. Maar vooral hoe hij dat deed. Wat waren de risico’s? Hoe kon hij zich onderscheiden van zijn concurrenten? Hoe maak je reclame? Tijdens zijn GIP-opdrachten op de Handelsschool werd zijn ondernemershart aangewakkerd en werd het duidelijk dat hij voor het ondernemerschap zou gaan. Het startte met een wafelijzer en deeg in een eenvoudige keuken. Een foodtruck en een pop up winkel later, kocht hij zijn eerste pand. Emms Waffle zag het levenslicht. Amper een jaar later opende hij zijn tweede zaak, take-way Emms 2 GO. De grote onbekende bleek Emre Kaplan, oud-leerling van de Handelsschool. Bij Emms Waffle” en Emms 2 Go kan je terecht voor pannenkoeken, lollywafels en bubbeltea. Een hip drankje waar Emms 2 GO zomaar even 903.100 views op TikTok haalde. De leerlingen kregen belangrijke (levens)lessen mee. Fouten maken mag, maar leer eruit. Beperkt jezelf niet en durf dromen, ook in het BSO staan heel wat deuren voor je open!

https://www.handelsschoolhasselt.be/nl/nieuws/buzziness-handelsschool-hasselt-meets-emms-waffle-emms-2-go

https://www.tiktok.com/@emms2go/video/6952169216539692293?lang=nl-NL&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6956558012723774981


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio