© Instagram

Voormalige mol Elisabet doet een belangrijke aankondiging... in ware Mol-stijl

Elisabet Haesevoets (35) wordt in oktober opnieuw mama. Dat maakte ze zelf bekend via een speels filmpje op Instagram. Helemaal in de stijl van “De Mol”. Ze heeft al twee zoontjes: Oscar (4,5) en Nathan (3). Vandaag onthult ze dat haar derde spruit een meisje wordt.

(cdh)

In 2019 raakte Elisabet bekend als de Mol, die iedereen wekenlang belazerde. Toen was ze nog spoedarts. Vandaag heeft ze een praktijk in esthetische geneeskunde. in Story vertelde ze daar het volgende over.

LEES OOK. Hasseltse ex-‘mol’ Elisabet maakt carrièreswitch: van spoed naar schoonheidspraktijk

“Ik besefte dat mijn job als spoedarts eigenlijk niet combineerbaar was met de zorg voor mijn kinderen. Ik deed shiften van 24 uur, de volgende dag was ik geen mens. Slaapgebrek maakte mij heel kwetsbaar. In april vorig jaar ben ik daarom volledig gestopt als spoedarts en heb ik mijn droom waargemaakt: een eigen praktijk in esthetische geneeskunde. Ik had schrik voor commentaar, maar ik ben heel blij dat ik die stap gezet heb. Deze job ligt dichter bij mezelf. Ik haal er veel voldoening uit en ik heb meer tijd voor mijn gezin. Mijn kinderen zijn veel rustiger, sinds ik meer thuis ben.”

 ©  Guy Puttemans

Aan een derde kindje dacht ze toen nog niet. “Een derde is welkom, maar we zijn daar niet hard mee bezig. Bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik na tien weken een miskraam, dat was heel hard omdat ik nog geen kinderen had, maar deze tweede miskraam kan ik makkelijker relativeren.”

Meer over De mol

Aangeboden door onze partners