©  Partidazo Cope

Daar is ie weer: Eden Hazard traint daags voor wedstrijd tegen Real Betis met de groep bij Real Madrid

Real Madrid neemt het zaterdagavond in La Lia op tegen Real Betis. Spaanse media zagen hoe Eden Hazard de laatste training voor die match samen met de rest van de groep begon, terwijl Zinédine Zidane bevestigde dat de Rode Duivel in de selectie zit voor de wedstrijd van zaterdag. Licht aan het einde van de tunnel?

Yanko Beeckman

“Eden Hazard wordt opgenomen in de selectie van Real Madrid voor het competitieduel van zaterdag tegen Betis, op de 32e speeldag in La Liga”, zo bevestigde Real-coach Zinédine Zidane vrijdag tijdens het persmoment.

Hazard speelde op 13 maart, een dikke maand geleden, zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid. Hij viel toen een kwartiertje in tijdens de thuiswedstrijd tegen Elche. Daarvoor was het van eind januari geleden dat hij nog in actie kwam. Na het duel tegen Elche volgde een nieuwe spierblessure en Hazard miste onder meer het WK-kwalificatiedrieluik met de Rode Duivels.

Sinds begin deze maand traint hij weer mee, maar een terugkeer in de wedstrijdselectie zat er eerder nog niet in. Ook de wedstrijd tegen Cadiz moest de Rode Duivel, die maandag de groepstraining oversloeg, eerder deze week missen. Voor het duel tegen Betis blijkt de Madrileense recordaankoop nu plots toch wedstrijdfit, een pak sneller dan verwacht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.