Steffie (23) vindt dat haar outfit “wat zotter” mag. 

Steffie (23) vindt dat haar outfit “wat zotter” mag. ©  Anja Blevi

Steffie uit Kozen krijgt een make-over: “Ik ben geen schoolmeisje meer”

Steffie (23) uit Kozen (Nieuwerkerken) is ondersteuner in het onderwijs en vindt dat ze daardoor haar uiterlijk niet te drastisch mag veranderen. Toch wil ze er niet langer als een schoolmeisje uitzien. “Ik lijk te braaf, een stoere zelfverzekerde look zou veel beter bij mijn innerlijk passen.”

tekst Anja Blevi

Zo komt ze binnen in onze studio

“Ik koop losse stuks en weet dan niet hoe ik ze met elkaar kan combineren”, zegt Steffie. “Ik speel altijd op veilig, maar het mag allemaal wat zotter!”

©  Anja Blevi

Dit vindt ze van het resultaat

Laarsjes Royal Republiq, 220 euro - Rok & top Just In Case 190 & 145 euro - Vest Baum und Pferdgarten, 260 euro.  

Laarsjes Royal Republiq, 220 euro - Rok & top Just In Case 190 & 145 euro - Vest Baum und Pferdgarten, 260 euro.  ©  Anja Blevi

Steffie: “Wauw mijn haar, wat een metamorfose. Het studentje is eruit. Ik ga voortaan zeker een primer gebruiken onder mijn make-up, en deze jas past ook prima op een jeans.”

In samenwerking met kapster Tiziana Di Marco voor Mod’s Hair (modshairhasselt.be) en visagiste Vera Kellens en styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega (labottega.be), alle in Hasselt.

Ook meedoen? Klik hier!

DE TIPS VAN ONS TEAM

 

Beautytip

Visagiste Vera Kellens voor La Bottega: “Steffies blauwe ogen laat ik extra spreken met lila oogschaduw. Met een nat wenkbrauwborsteltje breng ik tegen de bovenste wimperrand een donkere tint lila oogschaduw aan als eyeliner, in plaats van dat eeuwige zwarte lijntje.”

Lila oogschaduw Calm, BP, 15 euro

 

Kapseltip

Kapster Tiziana Di Marco voor Mod’s Hair: “Steffie krijgt een rechte carré, met lichtere lokken in haar eigen haarkleur en daaroverheen een koperblonde kleurshampoo. Die kleur zet haar mooie blauwe ogen extra in de kijker. Liever niet brushen, maar handdrogen? Een föhncrème geeft flexibele houdbaarheid en maximale glans.”

Crème brushing, Mod’s Hair, 19 euro

 

Stylingtip

Styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega: “Ik combineer zachte pasteltinten met felgekleurde laarsjes voor meer pit. Maar je kan net zo goed kiezen voor hetzelfde laarsje in een zachtere tint. Trek die bloemenjurk ook eens als vest aan over je outfit: zo profiteer je dubbel van je aankoop.”

Ecru enkellaarsje, Royal Republic, 200 euro

Meer over Billie Make over

Niet te missen