© TikTok

Vrouw (22) krijgt DNA-test van vriend maar doet bizarre ontdekking wanneer resultaten binnenlopen

Een Canadese vrouw (22) heeft haar familie nooit gekend omdat haar moeder geadopteerd is. Ze popelde dan ook om de resultaten van haar DNA-test te lezen, die haar toenmalige vriendje voor haar kocht voor haar verjaardag. Maar toen ze de lijst met bloedverwanten bekeek, ontdekte ze plots de naam van haar partner. “En zo ontdekte ik dat ik een relatie had met mijn neef.”

De 22-jarige vrouw die zichzelf Matilla The Hun noemt op sociale media deelde de video op TikTok, waar het gênante verhaal al talloze keren bekeken werd. Ze kreeg ook talloze reacties van mensen die iets gelijkaardigs mee hebben gemaakt.

Intussen kwam de Canadese vrouw te weten dat zij en haar toenmalige partner overgrootouders delen via haar biologische vader, die ze nooit echt gekend heeft. Het koppel bleef nog vier maanden samen na de bizarre ontdekking maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar omdat het niet goed meer boterde.

Het verhaal van de jonge vrouw verdeelt de meningen op sociale media met aan de ene kant mensen die het idee om een relatie te hebben met een familielid, afschuwelijk vinden. Maar er zijn ook anderen die daar geen graten inzien.

De Canadese kreeg ook een opmerkelijke vraag toen iemand wilde weten waarom ze zo’n irritante filter over haar stem heeft gezet. “Omdat het kon”, klinkt het stoïcijns.

bekijk ook

Deze TikTok-challenge lukt veel beter bij vrouwen dan bij mannen

Vrouw gaat TikTok-uitdaging aan, maar wordt beroemd zonder dat ze het weet

(pjv)

Meer over Canada