©  REUTERS

Hereniging van Harry en William pas voor op de begrafenis van grootvader

Prins William en zijn broer Harry zullen elkaar niet zien tot de ochtend van de begrafenis van hun grootvader Prins Philip op zaterdag. Kate zou hen moeten helpen om zich te verzoenen. Dat meldt de Britse krant Daily Mail woensdag.

LEES OOK. Geen Meghan Markle op begrafenis prins Philip: “Niet alleen omwille van zwangerschap”

De broers zouden al aan de telefoon gesproken hebben sinds Harry geland is op de luchthaven van London Heathrow, maar elkaar in het echt zien, dat deden ze nog niet. Ze zullen elkaar pas komend weekend voor het eerst terugzien. De hertogin van Cambrigde, Kate Middleton zal er dan als bemiddelaar voor moeten zorgen dat de twee broers hun ruzie bijleggen. Beide broers zouden namelijk gezworen hebben dat ze hun gespannen relatie zouden proberen herstellen om de nagedachtenis van de hertog van Edinburgh te eren.

Harry zou Kate als “de grote zus die hij nooit had” beschreven toen ze zich 11 jaar geleden met William verloofde, maar die band werd gebroken toen Harry naar de VS besloot te verhuizen. Ook het interview met Oprah zou hun relatie geen deugd gedaan hebben.

LEES OOK. Queen opnieuw aan het werk na dood prins Philip

 (lto)

Meer over Brits koningshuis