Man ervaart hoe het is om ‘zwanger’ te zijn: “Begon na 20 minuten al te klagen” (viral - Caters News). © Het Belang van Limburg

Man ervaart hoe het is om ‘zwanger’ te zijn: “Begon na 20 minuten al te klagen”

Het begon als een grap, maar draaide uit op een heuse uitdaging toen de hoogzwangere Jaz haar man een dagje wilde laten voelen wat zij voelt.

Dus hing ze meloenen met plakband aan zijn buik en liet ze hem klusjes en dagelijkse handelingen uitvoeren. Met één meloen kon echtgenoot Daniel zich nog redden, dus vond Jaz dat ze de uitdaging wat moeilijker moest maken. Hoe bracht hij het er vanaf met twee stukken fruit op zijn buik?

“Na twintig minuten begon hij al te klagen”, schrijft Jaz bij de video’s van de ‘zwangere’ Daniel, die al miljoenen keren zijn bekeken op TikTok. Intussen zijn ze de gelukkige ouders van Enoch geworden, hun zoontje die op 1 april werd geboren. Voorlopig kan Daniel de meloenen even achterwege laten en zich concentreren op het vaderschap.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(pjv)