©  AFP

André Hazes bevestigt nieuwe liefde: “Ik ben gek op Sarah”

Het hing al een tijdje in de lucht, maar André Hazes (27) heeft nu dan eindelijk bevestigd dat Sarah van Soelen (25) zijn nieuwe liefde is. Schoorvoetend gaf de zanger aan tafel bij Beau toe dat hij gek op haar is.

“Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf André Hazes dinsdagavond toe bij Beau. Hazes deelde afgelopen weekend op Instagram een foto met zijn ‘schoonvader’. Toen Beau van Erven Dorens hem daarnaar vroeg zei de zanger dat het een “hele goede vriend is”. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja.”

LEES OOK. Wie is Sarah van Soelen, de nieuwe vlam van André Hazes? (+)

“Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vroeg Beau vervolgens. Na wat rond de pot draaien, gaf de zanger toe. “Ik ben wel gek op dat meisje, ja.” De zanger vond dat hij daarmee al te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hazes maakte vorige maand bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij was. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar zei daarbij dat het vooralsnog alleen om vriendschap ging.

Het contact met Monique verloopt volgens André “heel goed”. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.” 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

()