(Archiefbeeld) 

(Archiefbeeld) ©  AFP

Dunkin’ Donuts lanceert 42 veganistische donuts

Wie zichzelf graag eens verwent met een donut maar er een veganistische levensstijl op nahoudt, kan voortaan zijn hartje ophalen in de webshop van Dunkin’ Donuts. De Amerikaanse fastfoodketen breidt zijn assortiment uit met maar liefst 42 diervriendelijke donuts.

Lien LammensBron: Instagram

Met aardbeien, bananen, vanille, kaneel en zelfs pindakaas. Veganistische zoetekauwen kunnen opgelucht ademhalen als ze een bestelling plaatsen bij de Amerikaanse donutgigant. Dunkin’ Donuts voegde maar liefst 42 diervriendelijke smaken toe aan zijn assortiment. Zo kan je kennis maken met de vegan Chocolate Rainbow met gekleurde hagelslag of met de vegan MR Happy met een crème vulling. Voor de liefhebbers van aardbei is er dan weer de vegan Stuffed Strawberry donut.

Momenteel zijn de veganistische donuts enkel te verkrijgen via de webshop maar als de makers mogen geloven, zijn ze vanaf midden mei ook te verkrijgen in de winkels.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Niet te missen