Brad Pitt is momenteel nog steeds in ons land en bracht vanochtend een bezoek aan de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. 

Brad Pitt is momenteel nog steeds in ons land en bracht vanochtend een bezoek aan de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. ©  AFP

Brussels Museum half jaar dicht, maar Brad Pitt mocht toch kijkje komen nemen

Minstens een half jaar gingen ze sluiten, de zalen met schilderijen van Rubens, Bruegel en Rembrandt. Dat kondigden de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België enkele dagen geleden aan. Toch mocht Brad Pitt, die nog steeds in ons land verblijft, toch eventjes een kijkje komen nemen.

Wout Desmytere

“Bruegel mocht enkele bijzondere gasten verwelkomen”, klinkt het op het Instagramaccount van Fine Arts Belgium. “Thomas Houseago is van Los Angeles naar hier gevlogen om zijn nakende tentoonstelling Vision paintings voor te bereiden. En hij had een erg goede vriend met zich mee.”

Die goede vriend is Brad Pitt (57), die sinds maandagmiddag in ons land verblijft. Hij is een goede vriend van Houseago, die vanaf april zijn eigen tentoonstelling in de Koninklijke Musea voor Schone kunsten uitzet. De Amerikaanse acteur vergezelt klaarblijkelijk zijn kompaan tijdens de voorbereidingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En dus mocht hij ook een kijkje nemen in de zalen met schilderijen die momenteel afgesloten zijn voor het grote publiek. Samen poseren ze voor een werk van Pieter Bruegel de Oude. Pitt zou nog steeds in Hotel Amigo in Brussel verblijven, waar zich al een enthousiaste schare fans heeft verzameld.

Meer over Brad Pitt

Aangeboden door onze partners