© Stan Bresseleers

© Stan Bresseleers

© Stan Bresseleers

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Jong-Okra Lommel werkt wandelfotozoektocht uit

Lommel -

De relatief nieuwe afdeling voor medioren- en jongsenioren van Okra Gewest Lommel heeft een wandelfotozoektocht uitgewerkt door de stad. Iedereen die wil, kan deelnemen en zo mooie plekjes in het centrum van Lommel ontdekken.

Stan Bresseleers

Binnen Okra Gewest Lommel bestaat sinds kort een eigen afdeling voor medioren en jong-senioren tussen 55 en 65 jaar, die specifiek voor hun leeftijdscategorie op zoek zijn naar aangepaste ontspannende of vormende programma’s. Zo werd al een eerste aanzet gegeven met een fotozoektocht in het Duits Militair Kerkhof en staan er verschillende activiteiten op de agenda, van zodra de regeringsmaatregelen zich versoepelen.

Intussen werd een nieuwe paasfotozoektocht en wandeltocht uitgewerkt van 7,5 kilometer. Vertrek en aankomst zijn voorzien in de dekenale kerk Sint-Pietersbanden. Tussen 9 en 17 uur kan je daar dagelijks de deelname- en vragenformulieren vinden waarmee je op pad kan gaan om de antwoorden te vinden op 15 vragen en mooie plekjes van het centrum van Lommel en zijn omliggende natuur te ontdekken.

De zoektocht loopt tot 1 mei 2021. Er zijn 3 mooie prijzen te winnen. De deelname is gratis en iedereen kan deelnemen (jong en oud, lid of niet-lid).

https://www.facebook.com/OKRA-Gewest-Lommel-474852099382438

Aangeboden door onze partners

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio