©  Shutterstock

‘Natuurlijke ontbijtgranen’ zonder echte granen zijn de nieuwste rage op TikTok

Vers fruit en kokoswater: meer heb je niet nodig om je een kom vol ‘natuurlijke ontbijtgranen’ te maken. Het recept gaat de wereld rond via TikTok en de Amerikaanse zangeres Lizzo, die zweert bij een veganistische levensstijl, is fan.

vwh

Voor de start van de hype moeten we naar het account van Sherwayne Mears, die zichzelf online Natures Food noemt en ’s nachts op het idee kwam om natuurlijke ontbijtgranen samen te stellen. Dat bestaat volgens hem uit granaatappelpitten, kokoswater, een handvol bramen en bosbessen. Allemaal ingrediënten die je ook terugvindt in de natuur. “Het helpt met de spijsvertering en ik had energie genoeg om een marathon te lopen”, zegt hij in zijn video waarin hij de snelle snack maakt. Die is intussen meer dan vijf miljoen keer bekeken. Ook door de Amerikaanse zangeres Lizzo...

Zij flanste het fruitige ontbijt in elkaar en voegde er nog aardbeien en een paar ijsblokjes bij om vervolgens te smullen voor de ogen van haar meer dan dertien miljoen volgers. Of de ‘Coconut Water Berry Breakfast Cereal’ haar smaakte? “Ik ben verslaafd. Het is echt zo lekker en die granaatappels geven je crunch”, zei ze erover.

@lizzo

🫐🍓🥥 it’s actually really good y’all @natures_food

♬ Romantic Piano - Piano

Meer over Gezondheid

Aangeboden door onze partners

Niet te missen