©  ISOPIX

Lady Gaga is blondine af

De Amerikaanse superster Lady Gaga heeft momenteel geen blonde coupe. Ze heeft haar blonde lokken in een donkerbruine kleur laten verven. De nieuwe look staat volgens de internationale pers in het teken van nieuwe filmopnames.

vwh

Lady Gaga is niet meer de blondine die ze was tijdens de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden. De ‘Shallow’-zangeres werd eerder deze week in de Italiaanse hoofdstad Rome gefotografeerd met donkerbruine lokken, in glamoureuze krullen geblazen.

 

 ©  ISOPIX

De nieuwe look zou kunnen te maken hebben met de nieuwste filmrol van de 34-jarige ster met Italiaanse roots. Ze zal in Gucci, de aankomende modeprent van regisseur Ridley Scott, gestalte geven aan Patrizia Reggiani, de ex-vrouw van Maurizio Gucci. De voormalige baas van het Italiaanse modelabel Gucci werd in 1995 neergeschoten op de trappen van zijn kantoor. Drie jaar later werd Reggiani ervan beschuldigd een huurmoordenaar ingeschakeld te hebben.

Het is niet de eerste keer dat Lady Gaga, echte naam Stefani Germanotta, haar platinablonde haren laat verven voor een rol. In ‘A star is born’ is ze ook te zien als brunette. In die film is het kapsel met froufrou sluik gestyled.