Adele. 

Adele. ©  Jordan Strauss/Invision/AP

Scheiding Adele twee jaar na breuk eindelijk rond

Bron: De Telegraaf, US Weekly

Het heeft even geduurd, maar de scheiding van Adele en haar ex Simon Konecki is eindelijk officieel een feit. Een rechter zette donderdag zijn handtekening onder een scheidingsovereenkomst die Simon en Adele met hulp van bemiddelaars samen opstelden.

De zangeres en de zakenman kregen in 2011 een relatie en werden het jaar daarop ouders van een zoontje, Angelo. In 2017 werd Adele gespot met een ring om haar vinger, waarba de geruchten op gang kwamen dat de twee in het geheim waren getrouwd. Later dat jaar bevestigde de muzikante dat ze inderdaad met Simon in het huwelijksbootje was gestapt.

Simon Konecki. 

Simon Konecki. ©  ISOPIX

In april 2019 maakte een woordvoerder van de zangeres bekend dat Adele en Simon hadden besloten uit elkaar te gaan. “Ze zijn vastbesloten hun zoon samen liefdevol op te voeden”, liet het team van de Britse toen weten. Afgelopen jaar dook het verhaal op dat Adele iets had met rapper Skepta, maar in oktober liet ze op Instagram weten dat ze vrijgezel was.

Simon en Adele kozen ervoor geen advocaten te betrekken bij hun breuk en tekenden vorig jaar een overeenkomst om de details rond hun scheiding vertrouwelijk te houden.